Privacy Policy

Дата опублікування: _________________


 

Ця Політика конфіденційності (далі – «Політика») містить умови про обробку персональних даних Користувачів («Користувач(і)», а також «ви»), яка здійснюється онлайн-кінотеатром Takflix, розміщеним в мережі Інтернет за адресою https://takflix.com (далі – «Онлайн-кінотеатр», «Takflix»). Ця Політика визначає:

 

  • хто здійснює обробку персональних даних;
  • які саме персональні дані обробляє Takflix та способи обробки; 
  • які цілі такої обробки;
  • які права має Користувач стосовно таких даних;
  • чи передаються дані третім особам;
  • яких заходів вживає Takflix для захисту персональних даних та строк їх зберігання; 
  • а також інші деталі обробки персональних даних.

 

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо цієї Політики, обробки ваших персональних даних чи реалізації ваших прав як суб’єкта персональних даних, просто надішліть нам листа на цю адресу: _________________@________.


 

1. Що таке персональні дані?

Персональними даними є відомості чи сукупність відомостей про вас, які дають можливість для особи, яка збирає та обробляє таку інформацію, ідентифікувати вас. Персональними даними, зокрема, є ваше ім’я, ідентифікаційний номер, дані про місцезнаходження чи інша інформація про вас. 

Обробкою персональних даних вважається будь-яка дія або сукупність дій з вашими персональними даними, зокрема, збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення, знеособлення, знищення персональних даних.

Мета обробки, а також склад персональних даних та процедури їхньої обробки визначаються володільцем персональних даних

 

Володільцем даних, які збираються через Онлайн-кінотеатр, є:

ФОП Парфан Надія Ярославівна

Адреса: м.Київ, Оболонський район, вулиця Прирічна, буд. 17-Г, кв. 85

 

Інші терміни у цій Політиці вживаються у значенні, наданому їм в Угоді користувача.


 

2. Які персональні дані обробляє Takflix та чому?

Обсяг персональних даних, які можуть збиратися через Онлайн-кінотеатр, залежить від того, з якою метою ви його використовуєте: 

 

Категорія Користувачів

 

Обсяг персональних даних та мета їхньої обробки

 

Зареєстровані Користувачі

Для того, щоб надати вам можливість придбати та користуватись Послугами, ми просимо надати нам вашу адресу електронної пошти. 

Ви можете зареєструватись в Онлайн-кінотеатрі використавши свої облікові записи у Facebook та Google+. У такому випадку ми все одно отримуємо лише ваш e-mail і нічого зайвого.  

Ми можемо використовувати вашу адресу електронної пошти для комунікації з вами, а саме (1) надіслати вам пароль, якщо ви забули його; (2) надсилати вам підтвердження про оплату квитків на перегляд Творів; (3) надсилати інші інформаційні повідомлення, що стосуються користування Онлайн-кінотеатром та/або Послугами.

 

Усі Користувачі

Ми можемо отримувати від вас вашу адресу електронної пошти, прізвище, ім’я, та інші персональні дані, які ви поширюєте з нами шляхом заповнення форми на розсилку новин. Тому коли ви отримаєте повідомлення про те, що у нас в Онлайн-кінотеатрі з’явилось нове кіно, пам’ятайте, що це тому, що ви нас про це попросили. 

Онлайн-кінотеатр також передбачає форму для звернення до нас щодо будь-яких питань. У ній ви може надати нам своє ім’я, адресу електронної пошти та інші дані, якими ви поділитесь на власний розсуд. Ми використовуватимемо ці дані для того, щоб надати вам відповідь на ваші звернення. 

Для того, щоб покращити та оптимізувати роботу нашого вебсайту, а також для того, щоб зрозуміти ваші потреби та надавати послуги та рекламу, релевантну для вас, ми можемо збирати ваші користувацькі дані за допомогою файлів cookies. Користувацькі дані відображають вашу поведінку на нашому вебсайті, наприклад, такі дані показують, які сторінки ви переглядали та як довго. Ми також можемо збирати параметри IP-адреси, інформацію про джерело трафіку, пристрій та операційну систему, роздільну здатність екрану, тривалість сесії, ваше місцезнаходження. 

 

 

3. Підстави для обробки персональних даних

Реєструючись в Онлайн-кінотеатрі, ви надаєте нам згоду на обробку ваших персональних даних відповідно до частини 3 статті 14 Закону України «Про електронну комерцію» та у відповідності до статті 2 Закону України «Про захист персональних даних» з метою надання вам можливості придбати та користуватись Послугами у відповідності до умов Угоди користувача. 

В усіх інших випадках ви добровільно поширюєте свої персональні дані шляхом заповнення форм, про які ми писали вище. 


 

4. Хто має доступ до персональних даних? 

Для того, щоб надавати вам якісні послуги, ми наймаємо працівників та залучаємо третіх осіб, які можуть отримувати доступ до ваших персональних даних. Третіми особами, що можуть отримувати доступ до ваших персональних даних, є:

Незалежні підрядники, у тому числі фізичні особи-підприємці, яких ми залучаємо до надання послуг Takflix, зокрема для технічної підтримки Онлайн-кінотеатру. 

Компанія Google LLC та афілійовані з нею юридичні особи, які надають нам послуги сервісу Google Analytics. Цей сервіс надає можливість здійснення веб аналітики, яка дозволяє збирати і відслідковувати статистичні дані про користування Онлайн-кінотеатром. 

Компанія Facebook Inc. та афілійовані з нею юридичні особи, які надають нам послуги сервісу Facebook Pixel та Facebook events. Ці сервіси надають нам можливість налаштування та здійснення аналітики реклами та організовувати події у соціальній мережі Facebook.

Компанія Vimeo Inc. та афілійовані з нею юридичні особи, які надають нам послуги вбудованого відео програвача, за допомогою яких ви може здійснювати перегляд Творів. Відео програвач дозволяє збір анонімної статистики про кількість переглядів певного Твору. 

Компанія _____________ та афілійовані з нею юридичні особи, яка надає нам послуги сервісу ________________. Цей сервіс уможливлює роботу онлайн-чату на вебсайті, через який ви можете зв’язатися із нашою службою підтримки. 

Крім цього, ми використовуємо послуги платіжної системи Portmone. Ця система дозволяє нам проводити оплату за Послуги, які ми надаємо через Онлайн-кінотеатр. Водночас звертаємо вашу увагу на те, що Takflix не має доступу до фінансової інформації своїх Користувачів. Обробка такої інформації здійснюється лише у рамках системи Portmone. 


 

5. Які права має Користувач?

Будь-яка фізична особа має визначені законом права щодо своїх персональних даних, і Takflix поважає їх. Як суб’єкт персональних даних, ви маєте право: 

 

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їхньої обробки, місцезнаходження або місце проживання володільця чи осіб, які від імені володільця оброблять персональні дані. Ви також можете дати доручення щодо отримання цієї інформації іншим особам;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються такі персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. надіслати Takflix запит на отримання інформації про те, чи обробляються ваші персональні дані, а також на доступ до таких персональних даних, що обробляються, та отримати відповідь протягом 30 календарних днів з дня, коли ми отримаємо ваш запит; 
  5. пред’являти Takflix вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред'являти Takflix вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять вашу честь, гідність та ділову репутацію;
  8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України із прав людини або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для вас правові наслідки.

 

Щоб реалізувати перелічені вище права, ви можете надіслати запит на нашу електронну пошту: __________________@______. Ми старатимемось відповісти якнайшвидше. Ми також повідомимо вам, якщо ваш запит вимагає багато часу на обробку. Takflix не буде брати оплату за ваш запит. Задля захисту ваших персональних даних ми можемо вимагати від вас пройти ідентифікацію перед тим, як розкривати дані, щодо яких надійшов запит.


 

6. Безпека персональних даних та строк їх зберігання

Ми вживаємо належних заходів безпеки, щоб захистити ваші персональні дані від випадкових втрати або знищення, від незаконної обробки, незаконного знищення чи доступу до них. Зокрема, ми створюємо резервні копії ваших даних, а також використовуємо безпечний https протокол для комунікації, шифруємо ваші паролі та надаємо доступ до персональних даних обмеженому колу осіб та лише у випадку необхідності. 

Дані, які ви нам надаєте з метою реєстрації Акаунту, ми зберігатимемо протягом строку існування вашого Акаунту. Якщо ви попросите нас видалити свій Акаунт, ми видалимо усі дані з вашого Акаунту. 

Інші персональні дані, які ми збираємо, ми зберігаємо виключно протягом строку виконання мети, для якої ви поширили ці дані з нами. Якщо ви бажаєте, щоб ми перестали здійснювати обробку цих даних, будь ласка, зверніться до нас із відповідним запитом. 

 

7. Файли cookies 

Cookies – це невеликі шматочки коду, що залишаються у вашому пристрої після того, як ви відвідали якийсь вебсайт. Ці шматочки дають можливість серверу надавати вам інформацію, індивідуалізовану під ваші потреби, коли ви будете використовувати певну платформу чи вебсайт наступного разу. Надання вами згоди Takflix на використання файлів cookies робить наш Онлайн-кінотеатр більш ефективним, швидким та безпечним, а також покращує його функціонування. 

У будь-якому випадку, ви можете заблокувати, видалити, чи вимкнути зберігання файлів cookies на вашому пристрої, якщо ваш браузер дозволяє вам це зробити. Ці посилання можуть бути корисними для того, щоб ви могли вибрати найкращу опцію для вашого браузера: 

 

Для користувачів Internet Explorer 

Для користувачів Chrome
Для користувачів Safari та iOS.


 

8. Зміни до цієї Політики приватності

Ми можемо час від часу змінювати нашу Політику приватності, оновлюючи дату опублікування у верхній частині цієї Політики. Подальше використання вами Онлайн-кінотеатру підтверджує вашу згоду з нашою Політикою. Якщо ви не згодні з умовами цієї Політики, будь ласка, припиніть використання Онлайн-кінотеатру. У будь-якому разі, якщо зміни до Політики є важливими для захисту вашого права на приватність, ми додатково запитаємо вашої згоди щодо умов оновленої версії Політики.